Werken bij de RIS

De RIS is een organisatie die inkoopt voor zes departementen binnen het Rijk. Daarnaast is binnen de RIS het gehele inkoopproces vertegenwoordigd, van inkoopaanvraag tot contractbeheer. Dit maakt de RIS een vrij uniek Inkoop Uitvoeringcentrum (IUC). 

Wij adviseren onze zes afnemers binnen het Rijk bij inkooptrajecten van eenvoudig tot complex en voeren deze trajecten desgevraagd ook uit. Hoe eerder wij betrokken worden, hoe meer wij voor jou kunnen betekenen.

Onze bron zijn onze mensen en hun kennis

Wij geven ze daarom de kans zich systematisch te blijven ontwikkelen. En onze bron is breed: de mensen die we al hebben, de mensen die we nog willen krijgen en de mensen die ons als een mooie tussenstap zien.

Wij zijn een prettige organisatie om voor te werken

Mensen vinden de RIS een prettige organisatie om voor te werken. En dat houden we zo! Waarom mensen het prettig vinden? Persoonlijke benadering, goede ondersteuning, open sfeer. En: professionele uitdaging! Dat geldt ook voor externen: we maken geen onderscheid tussen internen en externen want we vormen samen 1 team

En wat het ook leuk maakt: we werken steeds meer in teams van ervaren en minder ervaren mensen. Er is veel interactie en we slaan daarmee een paar vliegen in 1 klap: de ervaren collega’s kunnen hun kennis beter delen en de minder ervaren mensen leren sneller. Met als voor onze afnemers niet onbelangrijke bijvangst: we kunnen door de mix onze projecten tegen lagere kosten uitvoeren en zo de kosten voor onze afnemers drukken.

Herken jij je in ons verhaal?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Bekijk alle inkoopvacatures op Werken voor Nederland.nl

Meer weten over ons?

Kijk dan eens op de pagina Over ons. Daar vind je ons verhaal, waar we voor staan, over onze opdrachtgeverss en onze omgeving waarin we opereren.